Саопштења

Опозиција признала да председника Вучића не може да победи

Иницијатива "Проглас" која подржава опозицију Драгана Ђиласа представила је захтеве које сматрају условима за одржавање избора, а међу њима је и тај да се председнику Србије Александру Вучићу забрани да се бави политиком.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СМЕДЕРЕВО

Док се председник Србије, Александар Вучић у Савету за безбедност Уједињених нација бори за националне интересе, суверену и самосталну политику, Ђиласови саборци у Стразбуру пљују Србију и српске интересе.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СМЕДЕРЕВО

Данас смо по ко зна који пут сведоци новим претњама породици председника Србије Александра Вучића. Опозициони ботови су на друштвеним мрежама, испод текста о посети председника Србије, болници у Врању уз болесне увреде његовој ћерки, упутили претеће поруке њему и његовој деци.

САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СМЕДЕРЕВО

Градски одбор Српске напредне странке Смедерево најоштрије осуђује насилничко понашање опозиције. Демонстранти које је окупио Драган Ђилас покушавају да на силу провале у Скупштину града Београда.

Саопштење Градског одбора СНС Смедерево

   Председник Републике Србије Александар Вучић и његова породица поново су на мети бруталне кампање, а сада је у питању најмлађи син Вукан. Извитоперени умови, монструозно инсинуирају да Александар Вучић није отац свог детета.

Pages