Вести

Ана Брнабић посетила Смедерево

Данас је Градски одбор СНС Смедерево посетила Ана Брнабић, кандидаткиња на парламентарној листи "Александар Вучић - Заједно можемо све" и члан Председништва Српске напредне странке и том приликом разговарала са активистима и грађанима.

ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ!

Активисти ГрО СНС Смедерево данас су разговарали са суграђанима, информисали их о раду наше странке и поделили им промотивни материјал.

Ту смо да чујемо сваки ваш предлог, сугестију, похвалу, али и критику.

Подела новогодишњих пакетића

Поводом новогодишњих празника у страначким просторијама, ГрО СНС Смедерево организовао је поделу новогодишњих пакетића деци из социјално угрожених породица. Средства за пакетиће обезбеђена су искључиво из донација чланова странке.

Балканско првенство у атлетици - Смедерево

Смедерево је данас домаћин првенства Балкана за атлетичаре, а на отварању менифестације имали смо част да угостимо председника Александра Вучића, који је обишао нашу Тврђаву и атлетску стазу. Том приликом председник је поручио да ће држава помоћи тај спорт и направити све што још буде било потребно за атлетику.

Одржан састанак Српске напредне странке Подунавског округа

     У Центру за културу у Смедереву данас је одржан састанак Српске напредне странке Подунавског округа. Састанку су присуствовали председник ИО СНС Дарко Глишић, потпредседник ГО СНС Александар Шапић, потпредседник ИО СНС и координатор Подунавског округа Бранко Маловић, члан ИО СНС Владета Костић.

Срећан 100-ти рођендан

Чланови ГрО СНС Смедерево данас су обишли Душанку Илић из Сараораца и честитали јој 100-ти рођендан, пожелели јој добро здравље и још много лепих тренутака. Један од приоритета и циљева Српске напредне странке и нашег председника Александра Вучића је брига о најстаријим суграђанима.

Срећан Божић!

Градски одбор СНС Смедерево честита Божић свим грађанима који најрадоснији хришћански празник Рођење Христа славе по јулијанском календару, са жељом да празник проведу у љубави, миру и слози.

 

Мир Божији, Христос се роди!

Pages