Вести

Предата листа за предстојеће локалне изборе

ГрО СНС Смедерево предао је Градској изборној комисији листу за предстојеће локалне изборе који су расписани за 26. април. Листу и 2200 потписа наших суграђана предали су повереници  Градског одбора  Јасмина Војиновић, Јован Беч, Дејан Стошић, будући одборници и омладинци наше странке.

Додела признања најбољим спортистима са територије Града Смедерева

У препуној скупштинској сали Градске управе одржана је свечана додела признања најбољим спортистима са територије Града Смедерева. Награђени су најуспешнији спортисти испред Савеза за школски спорт, особа са инвалидитетом, Градског фудбалског савеза и Савеза спортова Смедерево.

Дружење са децом из хранитељских породица и хранитељима

Градски одбор Српске напредне странке Смедерево организовао је дружење са децом из хранитељских породица и хранитељима у просторијама странке поводом српсдке Нове године. Том приликом деци су уручени пакетићи, а хранитељима велика захвалност за најхуманији посао који раде.

Суграђанима и чланству честитамо предстојеће празнике

Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву честитао је суграђанима и својим члановима предстојеће новогодишње и божићне празнике. У име одбора, последњег дана ове године, јавности се, у просторијама старанке , обратио Јован Видојевић, члан огранка омладине СНС у Смедереву.

1000 пакетића за децу страначких активиста

Функционери ГрО СНС Смедерево су из личних средстава обезбедили 1000 пакетића за децу страначких активиста. Повереници ГрО Јасмина Војиновиоћ, Јован Беч и Дејан Стошић су у просторијама ГрО поделили деци пакетиће и пожелели им све најбоље у Новој години.

Александар Вучић у обиласку реконструисаног пута Велика Плана - Смедеревска Паланка

"Људи које сам сретао успут, обични људи, сви су задовољни, али заиста сви. Људи су срећни." - Председник Републике Србије Александар Вучић у обиласку реконструисаног пута Велика Плана - Смедеревска Паланка.

Обилазак реконструисаног пута Велика Плана - Смедеревска Паланка

"Дошао сам да вам кажем колико је важно да покажемо пажњу и другачији однос према обичним људима, да су нам Велика Плана и Смедеревска Паланка важни колико и велики градови и да нам је живот обичних људи најважнија ствар."

Pages