Вести

Постављен најсавременији спортски паркет

У Техничкој школи Смедерево урађена је реконструкција фискултурне сале. Комплетно су урађене трибине, има 400 места за седење, спроведена је лед расвета, сређени су зидови. Најважније је да је сређен под, тачније постављен је спортски паркет.

ГрО СНС Смедерево организовао дружење са децом из хранитељских породица и хранитељима

Градски одбор СНС Смедерево организовао је дружење са децом из хранитељских породица и хранитељима у просторијама странке. Том приликом обратила се Јасмина Војиновић, повереник Градског одбора, пожелела им све најбоље у новој години и деци поделила пакетиће.

Посета Установи за дневни боравак деце, младих и одраслих особа са сметњама у развоју "Сунце"

Данас је Јасмина Војиновић, повереник Градског одбора Смедерево са сарадницима посетила Установу за дневни боравак деце, младих и одраслих особа са сметњама у развоју "Сунце".

ГрО Смедерево у просторијама странке организовао дружење са чланством и пријатељима странке

Градски одбор Смедерево је у просторијама странке организовао дружење са чланством и пријатељима странке поводом завршетка још једне успешне године. Присутне је поздравила Јасмина Војиновић, повереник Градског одбора:

Донација Америчке Агенције USAID и UNDP Дому здравља Смедерево

Донација Америчке Агенције USAID и UNDP Дому здравља Смедерево.

Служби медицинског транспорта за хитне транспорте пацијената у пратњи лекарских екипа ка терцијарним установама у Београду, донирано је једно санитетско возило марке Форд Транзит са комплетном медицинском опремом.

Pages