ГРАДСКИ ОДБОР СНС СМЕДЕРЕВО ЧЕСТИТА МИЛОШУ ВУЧЕВИЋУ ИЗБОР ЗА НОВОГ ПРЕДСЕДНИКА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Градски одбор Српске напредне странке Смедерево, у име свих својих чланова, упућује најискреније честитке Милошу Вучевићу поводом избора за новог председника Српске напредне странке. Сигурни смо да ће му његово дугогодишње искуство у политичкој каријери помоћи да настави пут развоја и напретка наше Србије, који је уцртао председник Србије Александар Вучић. Србија, као ни Српска напредна странка не би данас биле то што јесу, да нас Александар Вучић није храбро и одважно водио кроз све изазове и победе. Велика дела која је оставио иза себе представљају идеју водиљу и путоказ за даљи развој и просперитет Србије. Новом председнику честитамо и радујемо се формирању новог Народног покрета за државу, како бисмо уједињени наставили да развијамо нашу Србију. Србију и Српску напредну странку воде пристојни људи, који имају поверење и подршку нашег народа, који воде политику мира и стабилности и на првом месту су им интереси грађана.

Живела Србија!