Саопштење Градског одбора СНС Смедерево

Председник Републике Србије Александар Вучић и његова породица поново су на мети бруталне кампање, а сада је у питању најмлађи син Вукан. Извитоперени умови, монструозно инсинуирају да Александар Вучић није отац свог детета. Циљ хејтера и оних који их следе је само један, да се направи хаос и изазове пометња пред изборе. Овог пута не може ниже. Таква мржња и напади на децу су недопустиви. Изгледа да опозиција нема шта да понуди сем бруталних увреда и неистине. Мисле да ће се тако дочепати власти и наставити да пљачкају Србију као и до 2012. године. Заборавили су само да је народ уз политику мира, стабилности и напретка. Опозиција у Србији дотакла је дно, тамо им је и место, тамо ће и бити и 17. децембра. Градски одбор Српске напредне странке Смедерево најоштрије осуђује нападе на децу председника Александра Вучића и позива све политичке такмаце да се против неистомишљеника не боре нападима на децу и породицу, већ идеологијом, плановима и програмом који имају за нашу земљу,

Србија не сме да стане!

Смедерево не сме да стане!