САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СМЕДЕРЕВО

Појединци пропале опозивције који предводе "Акцију за Смедерево" износе бруталне неистине и шире говор мржње када је у питању Градски одбор Српске напредне странке Смедерево. Вође "Акције за Смедерево" нису се ни појавиле на децембарским изборима, јер нису успеле да сакупе потписе грађана за кандидатуру. Пропали лидери, неће вас народ, није вам Српска напредна странка крива за то. Били сте на власти од 2000. до 2012. године и показали колико сте неспособни, неуспешни и нестручни. До јуче сте били у хибернацији, па сте се мало пробудили, пљуцнули, па опет на спавање. Неће вас народ, то је вас проблем, а не Српска напредна странка. Познаје вас народ ко злу пару, неће народ нераднике и гребаторе. Једино чиме се ви бавите су петпарачке приче. Ову опозицијону "посаду отпада" нико више не може да доведе на власт, јер ипак на крају увек победи воља грађана. О људима увек говоре њихова дела. О политици Српске напредне странке и председнику Србије, Александру Вучићу говоре нова радна места, изграђени путеви, реновиране школе, вртићи, болнице... То је будућност Србије, нико разуман не жели повратак у мрачни тунел прошлости.

ГрО СНС Смедерево