САОПШТЕЊЕ ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ СМЕДЕРЕВО

Градски одбор Српске напредне странке Смедерево најоштрије осуђује нападе на активисткиње Српске напредне странке у центру Београда. Нападнуте су од стране оних који свакодневно тврде да се боре против насиља, а у ствари оваквим понашањем промовишу фашизам. Тај насилнички чин највише говори о њима и о политици коју воде, а то је политика насиља и страха. Насиље је недопустиво над било којим грађанином наше земље, а поготову над женама и за осуду је читавог друштва. Градски одбор Смедерево даје пуну подршку свим активистима Српске напредне странке, позива их да буду достојанствени, мирни, да не наседају на провокације опозиционог отпада, који води прљаву кампању, пребијања и физичког угрожавања. Апелујемо на надлежне органе да брзо реагују и адекватно казне дивљачко понашање присталица опозиције, који су напали наше чланице без икаквог разлога. Ми смо поносни на нашу странку, поносни на председника Србије Александра Вучића, на све наше активисте, јер се сви заједно боримо за напредну, независну и пристојну Србију.

Гро СНС Смедерево