Вести

Акција озелењавања у Шалиначкој улици

Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву организовао је акцију озелењавања дела слободне јавне површине у Шалиначкој улици. Током акције засађено је педесетак стабала келреутерије, листопадног украсног брзорастућег дрвета, које добро подноси градске услове, веома је отпорно на штеточине и болести, а пошто има медоносно стабло, корисно је и за популацију пчела.

Финансијска средства обезбедили су лично чланови Српске напредне странке. Ово је још један показатељ колико Српска напредна странка поред тога што брине о људима у Србији, тако исто брине и о животној средини. Немамо похвалне информације у каквој животној средини се тренутно налазимо, па овим желимо да пробудимо свест, не само код чланова наше странке, него код свих грађана. Ово не морају људи да схвате као акцију само Српске напредне странке, сваки грађанин треба да се укључи у акцију, јер животна средина је свих нас, а не само Српске напредне странке – рекао је Милош Томовић, члан СНС Смедерево.

Из Градског одбора Српске напредне странке у Смедереву истичу да ће у наредном периоду организовати и друге активности у циљу унапређења квалитета животне средине у нашем граду.