Вести

Млади - наша снага, наша визија, наша будућност

Потпредседник Градског одбора Српске напредне странке Синиша Мали, посетио је Градски одборо Смедерево, где је са председницом Градског одбора Јасмином Војиновић одржао састанак са младима. Истакао је да је просечна плата 2012. године пре доласка Српске напредне странке на власт била око 300 евра, данас је 840 евра. Раст плате веома је важан за младе људе и у наредном периоду просечна плата ће достићи 1400 евра. Подсетио је младе људе на суморну слику Србије за време владавине бившег режима 2012. године када је било запослено 1.800.000 људи, а данас у Србији ради 2.367.00 људи упркос великој кризи, корони, енергетској кризи, конфликту у Украјини.

"Одговорном економском политиком створена су радна места и веће плате. То је веома важно за младе људе јер ако желе да своје снове остварују у Србији, желе да имају веће плате, ако желе будућност овде онда су им важна и нова радна места. Све то даје младима сигурност за оснивање породице. Циљ Српске напредне странке и председника Александра Вучића је да млади своје снове остварују овде, не у иностранству, да породице заснивају овде и да са својом децом уживају у благодетима и резултатима нашег рада", рекао је Синиша Мали. 

Глас за листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" и листу "Александар Вучић - Смедерево не сме да стане" је глас за просперитетну и јаку Србију у којој се граде нови ауто-путеви, пруге, болнице, школе, вртићи, фабрике, отварају нова радна места и у којој ће просечна плата бити 1400 евра.