Вести

Одржан састанак Српске напредне странке Подунавског округа

     У Центру за културу у Смедереву данас је одржан састанак Српске напредне странке Подунавског округа. Састанку су присуствовали председник ИО СНС Дарко Глишић, потпредседник ГО СНС Александар Шапић, потпредседник ИО СНС и координатор Подунавског округа Бранко Маловић, члан ИО СНС Владета Костић. У име Подунавског округа госте је поздравио Јован Беч, повереник ГрО СНС Смедерево.

    Дарко Глишић је рекао да је евидентан напредак у организацији и резултатима у целом округу, говорио је о активностима које су пред нама, указујући на обавезе које нас очекују на предстојећим изборима.

    Александар Шапић изразио је захвалност чланству Српске напредне странке на срдачном пријему у своје редове и поручио да су рад и одговорност најважнији како би се боље живело у Смедереву и читавој Србији. Резултати рада СНС-а и визија нашег председника Александра Вучића о потреби да српски народ буде јединствен у овако бурним политичким временима, за њега су били опредељујући фактор да својим ангажовањем допринесе политичкој стабилности и напретку Србије.