Вести

Предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане"

   Предизборни скуп листе "Александар Вучић - Србија не сме да стане" одржан је данас у Смедереву. Председник Србије Александар Вучић обратио се окупљенима, најпре се захваљујући људима који нису успели да уђу у халу.

"Посетили смо домаћинство Николић, њих једанаесторо вратило се из Аустрије. Нема сунца нигде на свету као што га има овде код нас. А радом све може да се постигне", рекао је Вучић.

"Ви народе, донели сте ту одлуку да ми можемо данас да мењамо ствари на боље", изавио је Вучић. Он је напоменуо да у овој држави одлучују грађани, а не неке друге државе или амбасаде. Вучић је рекао да није могуће да он буде председник Србије, а да председник владе буде неко од опозиције. "Ако они победе на изборима, ја ћу им дати мандат. Али ја онда нећу бити председник", изјавио је Вучић додајући да народ осим за листу, треба да гласа и за свог председника.

"Позивам вас да 17. децембра изађете на изборе и да заједно победимо Драгана Ђиласа, јер нама ништа осим Србије није важно", рекао је он. Осим тога, позвао је људе да поздраве припаднике удружења бораца Србије, за које је чуо да су међу окупљенима.

На крају свог обраћања рекао је да ће се заједно са грађанима борити против опозиције, јер он, за разлику од њих, другу отаџбину нема и неће бежати из Србије.

Пре обраћања председника Александра Вучића, присутнима су се обратили: први на листи Милош Вучевић, члан Српске напредне странке Арно Гујон, доктор Валентина Опачић, независни кандидат на листи Татјана Мацура.

Спортска хала Смедерево била је мала да прими све Смедеревце који су желели да чују поруке које за њих има председник Србије Александар Вучић. Уакупно је било преко 13000 грађана, од којих је око 8000 остало ван хале, јер нису могли да уђу.