Вести

Суграђанима и чланству честитамо предстојеће празнике

Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву честитао је суграђанима и својим члановима предстојеће новогодишње и божићне празнике. У име одбора, последњег дана ове године, јавности се, у просторијама старанке , обратио Јован Видојевић, члан огранка омладине СНС у Смедереву.

"Градски одбор Српске напредне странке у Смедереву, у 2019-ој, покренуо је процес формирања огранка омладине наше странке, будући да је то један од принципа деловања СНС. То се могло видети и на нашем рођендану у Новом Саду, где је омладина представљена као један од стубова наше политике, као и по Националном инвестиционом плану Србија 2020-2025. којим су председник Републике и премијерка најавили да ће бити уложено 700 милиона евра за подршку младима у формирању њихових породица и останку у земљи.

Градски одбор Српске напредне странке је препознао важност и значај који млади људи имају у нашој земљи тако да се позиву одазвала неколицина младих људи који су политички просвећени и и мају друштвену одговорност према свом гхраду и својој локалној средини. У претходном периоду имали смо много значајних активности којима смо утицали, не само на препознатљивост наше странке, већ и на корист свих грађана Смедерева. То су биле еколошке активности, којима смо хтели да утичемо на унапређивање животне средине, као и чистије и здравије локалне заједнице у којој живимо. У претходном периоду смо се повезали са нашим колегама из других Општинских и градских одбора, тако да смо са колегама из Велике Плане, Смедеревске Паланке и Панчева разменили заједничка искуства и договорили сарадњу у будућем периоду како бисмо се заједно сусрели са изазовима који нам предстоје.

Имали смо несебичну подршку подршку од стране наших старијих колега, који су нам пружили, како корисне савете за наш даљи план и програм, тако и логистичку, материјалну и организациону подршку за наше будуће активности.

Оно што СНС одваја од других странака јесте да ми инсистирамо на јединству и код нас су свим младим људима широм отворена врата, тако да овде имате сигурну кућу, ово је ваш дом где можете да искажете све ваше пуне потенцијале и капацитете, јер сви заједно треба да радимо на бољој будућности свих нас.

У име тима Српске напредне странке и градског одбора у Смедереву пожелео бих вам срећну Нову годину и предстојеће божићне празнике свим православним верницима, да их проведете у миру, љубави и слози са вашим најдражима."